FAQ
1. Betalen
2. Bestellen
3. Retourneren
3. Verzending / afhalen
4. Levertijden
5. Klachten
6. Aansteken Plancha / Amigo
1. Betalen
Betaalmethoden bij de BBQ-Plancha.nl
BBQ-Plancha.nl biedt u de meest voorkomende betaalmethoden aan die binnen Europa verkrijgbaar zijn. U vindt alle betaalmethoden onder het tabblad onderaan de pagina.
2. Bestellen
Bestelproces
1) Maak een account aan op de website www.BBQ-Plancha.nl (handig voor toekomstige bestellingen!).
2) Kies van al onze producten degene welke uw voorkeur hebben en stop deze in de winkelwagen.
- Heeft u de juiste producten gekozen?
- Heeft u rekening gehouden met de levertijd (gem. 1-3 werkdagen)?
3) Kies afrekenen
- Zijn er speciale instructies of aanwijzingen die wij mee moeten nemen?
4) Controleer uw adres- en contactgegevens
- Is het adres correct?
- Zijn uw contactgegevens correct?
- Wenst u op de hoogte gehouden te worden van acties e.d. via onze nieuwsbrief?
5) Verzenden / afhalen
Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk & Duitsland
€19,50 M.U.V. Amigo / BBQ Rooster / Snijplank / Bakplaat / Vuurschaal.
3. Retourneren
Voor meer informatie omtrent het retourneren van uw bestelling, bekijk de instructie onder het kopje 'retourneren'.
4. Levertijden
De levertijden bij BBQ-Plancha.nl zijn gemiddeld genomen tussen de 1-3 werkdagen voor de BeNeLux.
Voor Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje is dit gemiddeld 2-4 werkdagen.
Wanneer een product niet op voorraad is vermelden wij dit in de eerste alinea van de product pagina (ook bij pré-order, dan vermelden wij een verwachtte levertijd).
5. Klachten
Natuurlijk kan het voorkomen dat u niet tevreden bent of een opmerking heeft over ons product, de service of levering. In dat geval willen wij u altijd vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dat doet u via 'contact'. Voor meer informatie over garantie, kijkt u in ons garantiebeleid.
E-mail naar: rjrqualitymail@gmail.com
Na ontvangst van uw mail zullen we altijd een bevestiging sturen, zodat u weet dat de reservering vaststaat.
6. Aansteken Plancha / Amigo
-
Plaatsen: Als hij in elkaar staat, leg dan de helft vol met hout, dan staat hij heerlijk stabiel. Wel eerst op plek zetten waar je hem wilt hebben, want wordt zwaar. Wielen eronder plaatsen kan ook. Zit schroefdraad in, waar de pootjes geplaatst worden. Paar wieltjes halen (M8 schroefdraad) en in plaats van voetjes erin draaien.
- Aansteken: Na veel testen werkt het volgende het snelste:
- Aanmaak wokkels
- Stukken geperst hout
- Houten blokken (zelf eikenhout ca. 25cm lang)
- Zet eerst de schuiven onder bij de asbak open. Dan krijgt hij voldoende lucht.
- Wokkels aansteken en stukken geperst hout erop.
- Pas als hij goed brand hout erop. Op deze manier heb je hem in 20-25 min gebruiksklaar. Met aanmaakhout gaat het ook goed, maar ervaring leert, dat dat wat meer tijd nodig heeft.
Bakken: Beetje olijfolie op keukenrol en insmeren. Daarna beetje bij als nodig (Hangt af van type vlees). Als je het idee hebt dat vlees "plakt" op plaat, dan beetje erbij bijdoen.
Schoonmaken: Laat hem afkoelen (niet helemaal) en gebruik een houten spatel en wat water en sponsje het vuil eraf te krijgen. De plancha plaat zal bij bakken donker gaan worden, maar is normaal.