Garantie

Garantie bij BBQ-Plancha.nl

Bij RJR Royal Living heeft u altijd recht op een goed product. Onder ,,goed" verstaan wij dat u recht heeft op een product dat:

  • Compleet is
  • Niet beschadigd is
  • Werkt naar behoren

Kortom, een gaaf en goed product. Is een product niet goed of niet naar wens, gelieve dan altijd contact met Royal Living op te nemen zodat wij kunnen kijken naar een oplossing.

Levertijd
De levertijd bedraagt bij BBQ-Plancha.nl gemiddeld genomen tussen de 1 en 3 werkdagen.

Heb ik fabrieksgarantie?
Ja, u heeft fabrieksgarantie welke geldend is tot een product uit de verpakking is genomen. U bekijkt en test het product waar nodig bij aankomst.

Heb ik productgarantie?
Ja, u heeft bij BBQ-Plancha.nl garantie op de werking van een product.

Heb ik levergarantie?
In het geval van excessen (lees: overmacht en uitzonderlijke situaties) heeft u bij BBQ-Plancha.nl recht op 30 dagen levergarantie. Dat betekend dat alle producten die u besteld binnen maximaal 30 werkdagen na aankoop geleverd moeten zijn. Is dat niet het geval, krijgt u uw geld terug (niet geldend bij producten in pré-order).

Mochten er problemen zijn gelieve contact op te nemen met onze klantenservice. Stuur dan altijd uw ordernummer incl. 1 tot maximaal 3 foto's waarmee wij het probleem duidelijk in beeld hebben. Onze klantenservice beoordeelt garantieaanvragen binnen 24u en 7-dagen per week.